EIGEN KRACHT PT
Abonnementen
De eerste stap naar uw doelstelling..

Alle pakketten bevatten alle elementen om uw doelstelling(en) te behalen. Specifieke wensen en/of aanpassingen op een abonnement kunt u tijdens de intake aangeven.
Het Solo 3 abonnement.

Bent u klaar voor verandering en wilt u in korte tijd resultaat zien. Dan is het Solo 3 abonnement iets voor u. U zult 2 keer per week trainen voor een periode van 13 weken. Het pakket bevat 26 trainingsuren in totaal. Het Solo 3 abonnement is incl. voedingsbegeleiding en Mylogenics behandelingen. Het tarief is € 44,95 per training.
 
INSCHRIJVEN

Het Solo 6 abonnement.

Klaar voor de complete aanpak! Verander jezelf naar een energieker en fitter persoon met het Solo 6 abonnement. U zult 2 keer per week trainen voor een periode van 27 weken. Het pakket bevat 54 trainingsuren in totaal. Het Solo 6 abonnement is incl. voedingsbegeleiding en Mylogenics behandelingen. Het tarief is € 39,95 per training.
 
INSCHRIJVEN

Het Team Up 3 abonnement.

Een doel stellen en dit verbreken is een prestatie! Combineer dit met teamwork en je hebt het Team-up 3 abonnement. Trainen met uw partner, broer, zus of collega. Neem samen een abonnement! Jullie zullen 2 keer per week trainen voor een periode van 13 weken. Het pakket bevat 26 trainingsuren in totaal die beschikbaar zijn voor beide leden op het abonnement. Het Team Up 3 abonnement is incl. voedingsbegeleiding en Mylogenics behandelingen. Het tarief is € 33,95 per training, per persoon.
 
INSCHRIJVEN
De deelnemers aan dit abonnement worden uitsluitend in beraad met de trainer aan elkaar gekoppeld.

Het Team Up 6 abonnement.

Verander samen jullie levensstijl en ervaar het verschil.Trainen met uw partner, broer, zus of collega.
Neem samen een abonnement! Jullie zullen 2 keer per week trainen voor een periode van 27 weken. Het pakket bevat 54  trainingsuren in totaal. Deze uren zijn beschikbaar voor beide leden op het abonnement.
Het Team Up 6 abonnement is incl. voedingsbegeleiding en Mylogenics behandelingen.  Het tarief is € 29,95 per training, per persoon.
 
INSCHRIJVEN
De deelnemers aan dit abonnement worden uitsluitend in beraad met de trainer aan elkaar gekoppeld.

Train in een Studio niet in een sportschool !
Sportscholen kunnen grote luidruchtige plaatsen zijn. Om optimaal te kunnen begeleiden is de omgeving van cruciaal belang. Train in een ruimte met de nieuwste apparatuur en minimale afleiding.

EIGEN KRACHT PT traint in studio's waar sporters alleen op afspraak trainen.
Daan Stoorvogel
Personal Trainer EIGEN KRACHT PT

Tel. 06-36109976
info@eigenkrachtpt.nl

Studio Westerpoort
Van Heemstraweg 123b
6651 KH Druten
 
 
 
Met EIGEN KRACHT PT boekt u snel en op een verantwoorde manier resultaat.. Boek een gratis proef/introductie les.
KLIK HIER VOOR UW GRATIS PROEFLES
Copyright 2017 EIGEN KRACHT PT
All Rights Reserved

WEB FOUR YOU